Veslački savez Zagreba i Hrvatski veslački savez organizirali su na regatnoj stazi zagrebačkog jezera Jarun, u subotu i nedjelju 3. i 4. srpnja 2021. godine, međunarodnu veslačku regatu Croatia Open 2021. U svakoj utrci nastupilo je u prosjeku 20-ak posada veslačica i veslača iz svih slovenskih i hrvatskih klubova te veslači Rama iz BiH.

Karlovačka Korana se u vrlo jakoj konkurenciji ovogodišnje regate Croatia Open predstavila sa šest posada kadeta, kadetkinja i juniora u kategorijama samac i dvojac na pariće.

Rezultati:

Trenutno najuspješnija karlovačka veslačica Ema Hodak nastupila je u samcu za kadetkinje A zauzevši 2. mjesto u A finalu pet posada. Pobjednica je Slovenka Blažka Sedovšek iz VK Bled. Jan Latković je zauzeo 4. mjesto u A finalu samca za kadete A gdje je nastupilo 20 posada. Igor Šušnjar je zauzeo 4. mjesto u A finalu samaca za juniore B, konkurenciji 17 posada, dok su u dvojcu na pariće za kadete A Luka Ranitović i Josip Jakšić zauzeli 5. mjesto u A finalu veslajući u konkurenciji 20 posada.

Ostale dvije posade VK Korana, iako nisu nastupile u A finalima polučile su solidan plasman u B finalima. Dakle, u samcu za kadete A Roman Romčević je bio 2. u B finalu, odnosno sveukupno 8. od ukupno 20 posada. U samcu za juniore B Mauro Bauer je zauzeo 2. mjesto u B finalu. Sveukupno je bio zauzeo 8. mjesto u konkurenciji 17 posada.