8. ožujka održana je redovna izvještajna godišnja skupština. U doba pandemije procijenjeno je da je još uvijek rizik organizirati skupštinu u zatvorenom prostoru. Upravo zato su odlukom Upravnog odbora članovi glasovali e-poštom ili pismenim putem preko redovne pošte, ili dolaskom u klupske prostorije. Sva dokumentacija bila je dostupna na web stranici kluba i na oglasnoj ploči.

Većina članova s plaćenom članarinom odazvalo se skupštini te su jednoglasno prihvaćena izvješća za 2021. godinu:  Izvješće predsjednika o radu kluba, Izvješće Stručno-programskog povjerenstva i Izvješće Nadzornog odbora.  Članovi kluba prihvatili su i Dopune i izmjene Statuta VK Korana. U Upravni odbor izabrani su Ivan Volović i Marijan Bakić.

Naši veslači nastupili su u 2021. na 10 natjecanja od kojih su 2 natjecanja imala međunarodni karakter. Osvajaju sveukupno 40 zlatnih, srebrnih i brončanih odličja za osvojeno 21. prvo mjesto, 11 drugih i 8 trećih mjesta.

U 2021. godini organizirana je 68. Karlovačka veslačka regata i 30. Memorijal ‘Bruno Cetinjanin’. Regata je održana u okviru programa obilježavanja 442. rođendana grada Karlovca, a  sudjelovali su klubovi iz Zagreba i Ogulina. Ukupni pobjednici bili su veslači Korane.  

Za sportska  postignuća u prošloj godini nagrađena je veslačica Ema Hodak, a zahvalu kluba dobio je i građevinski poduzetnik Zlatko Petrlin i fizioterapeut Željko Cipčić Za rezultate postignute u protekle tri godine nagrađeni su još Igor Šušnjar, Luka Hajdin i Patrik Vrabac, a Ema Hodak je primila plakete za sve tri godine.

Veslački klub Korana zahvaljuje na pomoći svim donatorima, članovima i prijateljima kluba, kao i medijima koje su tijekom godine izvještavale o nastupima veslačica i veslača.