Dobro došli na stranice veslačkog kluba Korana iz Karlovca. Na ovoj stranici možete saznati sve što vas zanima o našem klubu.


Otvoreno prvenstvo Zagreba 2022.

Jučer, 26. ožujka, na jarunskom jezeru u Zagrebu održalo se Otvoreno prvenstvo Zagreba 2022. u organizaciji Veslačkog saveza Zagreba. Nastupilo je više stotina veslačica i veslača iz svih hrvatskih klubova, a na stazi od 2000 metara nastupili su i veslači karlovačke Korane.

Prema očekivanjima veslačica Ema Hodak je potvrdila nepobjedivost u kategoriji kadetkinja osvojivši prvo mjesto u A finalu i zlatnu medalju u skifu za kadetkinje A.

Trećim mjestom u svojoj konkurenciji i brončanom medaljom u A finalu okitio se Koranin juniorski dvojac na pariće B u kojem su veslali Luka Ranitović i Jan Latković

U A finalima nastupili su, ali se nisu domogli medalja već su zauzeli peta mjesta: Luka Hajdin u skifu za juniore A; te dvojac na pariće za juniore A s posadom Igor Šušnjar i Mauro Bauer. Šime Ravnjak veslao je u skifu za kadete A završivši utrku još u kvalifikacijama, na petom mjestu.

Rezultati VK Korana:

Ema Hodak                                        KŽA 1x          finale A, 1. mjesto      zlato

Luka Ranitović / Jan Latković           JMB 2x           finale A, 3. mjesto      bronca

Luka Hajdin                                      JMA 1x           finale A, 5. mjesto

Igor Šušnjar / Mauro Bauer               JMA 2x           finale A, 5. mjesto

Šime Ravnjak                                     KMA 1x         kvalifikacije, 5. mjesto