Dobro došli na stranice veslačkog kluba Korana iz Karlovca. Na ovoj stranici možete saznati sve što vas zanima o našem klubu.


BALKANIJADA ZA MLADE – Ema Hodak u dresu reprezentacije na pobjedničkom postolju!

Balkansko veslačko prvenstvo za mlade kategorije veslačica i veslača (juniori A, 17-18 godina i juniori B, 15-16 godina) održano je u Pantelimonu 16. i 17. rujna, kojim je otvorena prva olimpijska veslačka staza u Rumunjskoj. Nastupilo je u dva dana više od 200 mladih veslačica i veslača iz 9 država (Bugarska, Hrvatska, Grčka, Sjeverna Makedonija, Rumunjska, Srbija, Turska, BiH i Ukrajina).

Članica VK Korana Ema Hodak je u skifu za juniorke B zauzela 3. mjesto i osvojila brončanu medalju. Prva je bila veslačica Turske, a druga Bugarske, dok su iza Eme bile, četvrta Rumunjska, peta Srbija i šesta Makedonija.

Hodak je nastupila i u četvercu za juniorke B. Četverac je bio vrlo blizu medalje, zauzeo je četvrto mjesto. Peto mjesto zauzeo je Koranaš Luka Hajdin u skifu za juniore. Josip Jakšić nije nastupio zbog bolesti, a trebao je nastupiti u juniorskom dvojcu na pariće s Lukom Sabeljom iz zagrebačke Croatie.