Na Jarunskom jezeru u Zagrebu jučer (11.11.) je održana Daljinska regata na kojoj je Veslački klub Korana nastupio s osam posada. Ujedno je to bi bila posljednja ovogodišnja službena utrka. 

U utrci broj 2 nastupali su seniori A i B i laki seniori A i B. Od 18 posada Luka Hajdin se plasirao na 8. mjesto, 5. kao 1xSMB, a Mauro Bauer na 18. mjesto, 4. kao 1xLSMB.

U utrci broj 4 nastupali su juniori A. Od 29 veslača Josip Jakšić se plasirao na 10. mjesto, Jan Latković na 18., a Matija Car na 23.

U utrci broj 5 nastupali su juniori B u dvojcu na pariće. Koranin dvojac, David Mikašinović i Leon Opačić, osvojio je 3. mjesto od 5 ekipa.

U utrci broj 6 Šime Ravnjak nastupio je u kategoriji 1xJMB i osvojio 2. mjesto u konkurenciji 19 veslača. Ema Hodak osvojila je 1. mjesto u kategoriji 1xJŽB u konkurenciji 12 veslačica.

– Kontinuirano odličan rezultat postigla je Eme Hodak, kao i Šime Ravnjak. Vrijeme, 31:31.34, koje je odveslao na ovoj daljinskoj regati Luka Hajdin, najbolji je vremenski rezultat naših veslača na dosadašnjim daljinskim regatama – kaže trener Zlatko Katušin.