IMG_2667Veslači Korane: Patrik Vrabac, Mario Konjevoda (kadeti), Marko Kukolj (junior B) te Mislav Cindrić i Josip Grgurić (juniori A) nastupili su na Otvorenom prvenstvu Hrvatske na ergometrima na 2.000 metara, dvorani „3. maj“ na Kantridi, u organizaciji VK Jadran iz Rijeke kojemu je ovo 10. jubilarna organizacija ovoga natjecanja. Prvi karlovački veslač danas, senior Dominik Šutalo, zbog obveza na fakultetu nije na nastupio ali će za tjedan dana veslati na Daljinskoj regati koja se održava na Jarunu u organizaciji VK Croatia.

Na prvenstvu su nastupili i naši olimpijci i višestruki svjetski prvaci braća Sinković i Damir Martin. Nastupilo je oko 400 veslačica i veslača iz pet država: Hrvatske, Slovenije, Austrije, Italije te BiH. Ovo je jedno od tri veslačka natjecanja u Hrvatskoj koje je uvršteno u kalendar FISA-e za ovu godinu. patrik-vrabac

Do završetka natjecanja nismo dobili službene rezultate ali mogu neslužbeno reći da sam zadovoljan nastupom mojih veslača – kratko je komentirao trener Zlatko Katušin.

Za mladu karlovačku veslačku ekipu ovo je bila uvertira pred pripreme koje će se od 19. do 25. ožujka održati u Skradinu gdje trener Zlatko Katušin vodi najbolje regatne veslače, potom i za veliku veslačku regatu Croatia Open koje se održava na Jarunu, od 6. do 8. travnja.