prvi-slijeva-grguric-i-rudar-dozupanica-desnoSvi zagrebački veslački klubovi (Croatia, Mladost Trešnjevka, Zagreb, Nova, Jarun), riječki Kvarner, pulska Istra, Glagoljaš iz Omišlja, Arupinum iz Rovinja, karlovačka Korana i ogulinski Sabljaci nastupili su na jezeru Sabljaci u Ogulinu na 5. Kup regati „Miljenka Finderlea“.

Za naš klub odličan plasman zabilježio je Josip Grgurić u skifu za juniore A plasiravši se na 2. mjesto u A finalu. Drugo mjesto u A finalu osvojio je i seniorski dvojac na pariće u kojem su veslali Juraj Rudar i Josip Grgurić. Također odličan plasman ostvario je i perspektivni četverac na pariće karlovačke Korane za kadete B s posadom Igor Šušnjar, Luka Hajdin, Mauro Bauer i Juraj Paranos koji je zauzeo 2. mjesto u A finalu.

Četvrta mjesta u A finalima osvojile su posade Korane: Mario Konjevoda u skifu za juniore B , Vedran Stojaković u skifu za juniore A i Mislav Cindrić u skifu za seniore.

Patrik Vrabac je u skifu za juniore B zauzeo 5. mjesto u B finalu , a Davor Stojaković u skifu za seniore nije dohvatio finale već je osvojio 4. mjesto u kvalifikacijama.