Dobro došli na stranice veslačkog kluba Korana iz Karlovca. Na ovoj stranici možete saznati sve što vas zanima o našem klubu.


39. MEĐUNARODNA VESLAČKA REGATA MARIBOR

Naši veslači nastupili su na 39. po redu međunarodnoj veslačkoj regati u Mariboru. Nastupili s osam posada od kojih je šest posada osvojilo medalje. Sveukupno su ostvarili jedno 1. mjesto , dva 2. mjesta i tri 3. mjesta.

demZa istaknuti je 1. mjesto i zlatnu medalju najbolje Koranine seniorske posade, dvojca na pariće za seniore A , u kojoj su veslali Dominik Šutalo i Mislav Cindrić. Ugodno je iznenadio mladi i perspektivni Luka Hajdin koji je u konkurenciji skifova za kadete B bio drugi.

Drugo mjesto osvojio je još i Dominik Šutalo koji je nastupio u skifu za lake seniore.

Treća mjesta i brončane medalje pripale su dvojcu na pariće za kadete B s posadom Igor Šušnjar i Mauro Bauer. Mislav Cindrić je bio treći u skifu za lake seniore, a treće mjesto zauzeli su i Josip Grgurić i Juraj Rudar nastupivši u dvojcu na pariće za seniore A.

Bez medalje su ostali osvajači petih mjesta – Vedran Stojaković nastupivši u konkurenciji skifova za juniore A i Patrik Vrabac koji je veslao u konkurenciji skifova za juniore B.

REZULTATI

1XKMB, Luka Hajdin 2. mjesto
2XKMB, Igor Šušnjar i Mauro Bauer 3. mjesto
1XJMB, Patrik Vrabac 5. mjesto
1xJMA, Vedran Stojaković 5. mjesto
1XLSM, Dominik Šutalo, 2. mjesto
1XLSM, Mislav Cindrić, 3. mjesto
2XSMA, Josip Grgurić i Juraj Rudar 3. mjesto
2XSMA, Mislav Cindrić i Dominik Šutalo 1. mjesto