Dobro došli na stranice veslačkog kluba Korana iz Karlovca. Na ovoj stranici možete saznati sve što vas zanima o našem klubu.


Hrvatsko veslačko prvenstvo 2018. – seniori

prvaci-hrvatske-mimi-sutalo-minja-256x300Veslačko prvenstvo Hrvatske za seniore održano je u petak i subotu, 27. i 28. travnja 2018., na jarunskom jezeru u Zagrebu. Veslači Korane nastupili su s pet posada lakih seniora, seniora i seniorki u A finalima gdje je očekivano odličan uspjeh, osvajanjem 1. mjesta, postigao Koranin dvojac na pariće za lake seniore u kojem su veslali Mislav Cindrić i Dominik Šutalo. Nakon dugo vremena izbivanja od veslanja zbog obveza na fakultetu ponovno je veslala Ana Katušin pa je njeno 4. mjesto u A finalu u skifu za lake seniorke vrlo dobar rezultat.

REZULTATI (A finala)

Dvojac na pariće za lake seniore: 1. mjesto – Mislav Cindrić, Dominik Šutalo
Dvojac na pariće za lake seniore: 6. mjesto – Patrik Vrabac, Vedran Stojaković
Samac za lake seniorke: 4. mjesto – Ana Katušin
Dvojac na pariće za seniore: 5. mjesto – Juraj Rudar, Josip Grgurić
Četverac seniori: 7. mjesto – Juraj Rudar, Davor Stojaković, Mario Konjevoda, Josip Grgurić

– Treću godinu zaredom uspjeli smo obraniti naslov prvaka države u olimpijskoj disciplini dvojac na pariće za lake seniore, ove godine s posadom Dominik Šutalo i Mislav Cindrić. Ovim rezultatom dvojac na pariće potvrdio je kategorizaciju HOO-a. Također smo zadovoljni i ostvarenim rezultatima naših mladih veslača i veslačica koji su u vrlo jakoj konkurenciji ovogodišnjeg prvenstva ostvarili zapažene rezultate – kaže predsjednik Korane Bruno Rogić.