Dobro došli na stranice veslačkog kluba Korana iz Karlovca. Na ovoj stranici možete saznati sve što vas zanima o našem klubu.


JUMBO 2018

logo_JUMBO-regateNaši veslači nastupili su na međunarodnoj 21. po redu Jumbo regati na Jarunu u nedjelju 3. lipnja, sa 6 posada koje su polučile četiri A finala, jedno B finale i jedan nastup u kvalifikacijama.

Zapaženi plasman imala je kombinirana posada dvojca na pariće za seniore A karlovačke Korane i zagrebačke Mladosti, a koja je već bila nastupila i na regati Croatia Open, s posadom Karlovčanin Dominik Šutalo i Zagrepčanin Zvonimir Soldo. Ta je posada osvojila 1. mjesto u A finalu. U istoj disciplini nastupili su Josip Grgurić i Juraj Rudar osvojivši 7. mjesto u A finalu. Mario Konjevoda je u skifu za juniore B osvojio 2. mjesto u A finalu , a Vedran Stojaković je bio 4. u A finalu skifova za lake juniore A . Treće mjesto u B finalu u disciplini skif za juniore B ostvario je Patrik Vrabac Mauro Bauer i Igor Šušnjar osvojili su 5. mjesto u kvalifikacijama utrke dvojca na pariće za kadete A.