Reprezentativni kombinirani veslački dvojac za lake seniore (do 23 godine) sastavljen od veslača karlovačke Korane Dominik Šutalo i Zvonimir Soldo iz zagrebačke Mladosti, pobjednici su memorijalne utrke „Bruno Cetinjanin“ održane u sklopu 65. Karlovačke regate. Medalje i pehar dodijelila im je Anja Cetinjanin, kćerka poginulog hrvatskog branitelja i člana kluba Brune Cetinjanina. Drugo mjesto u toj utrci zauzela je „rezervna“ posada Korane, Juraj Rudar i Josip Grgurić, a treće veslački dvojac oglinskih Sabljaka s posadom Matej Medved i Matija Magdić.

Sveukupno pobjednik 65. Karlovačke regate je Veslački klub Korana pa je predsjedniku VK Korana Bruni Rogiću gradonačelnik Damir Mandić uručio pobjednički pehar. Druga je zagrebačka Croatia a treće mjesto zauzeli su veslači Zagreba. Četvrta je Mladost Zagreb, peti Sabljaci Ogulin.

Domink Šutalo, Anja Cetinjanin i Zvonimir Soldo

Održano je devet utrka od kategorije kadeta do seniora. U utrci četverac GIG-a za kadete A naslov su odnijeli veslači Croatie iz Zagreba, a kod GIG-ova B pobijedila je posada VK Zagreb. U kategoriji skif za seniore slavio je Koranaš Josip Grgurić, a u skifu za juniore B domaći veslač Mario Konjevoda. Luka Hajdin iz Korane pobjednik je utrke samca za kadete kao i Igor Šušnjar (Korana) koji se u istoj kategoriji natjecao s veslačicom Croatie Nikom Stanić. Patrik Vrabac i Mario Konjevoda pobijedili su drugu posadu Korane (Hajdin, Volarić) u utrci dvojca na pariće za juniore B, dok je Vedran Stojaković pobijedio Davora Poljančića u utrci skif za juniore A.

  • Medalje pobjedničkim posadama dijelili su još i predsjednik Hrvatskog veslačkog saveza (HVS) Branimir Bašić, dožupanica Martina Furdek Hajdin, pročelnica gradskog Odjela za društvene djelatnosti Draženka Sila Ljubenko i Želimir Feitl Žiga predsjednik gradske i županijske sportske zajednice (KŠZ i ZŠKŽ).

Sudili su Filip Rendulić (u čamcu) i Zvonimir Žnidaršić (na cilju).