Kraj još jedne uspješne sezone za hrvatsko veslanje obilježeno je 3. Finalom hrvatskog veslačkog kupa za veslače iz Kupa „Miljenka Finderlea“ te Kupa Dalmacije, a predstavljale su ih po tri najbolje posade iz svakog kupa u izabranim disciplinama i kategorijama. Natjecanje je održano u subotu 22. rujna 2018. godine u gradskoj luci grada Paga.
Veslački klub Korana nastupio je s dvije u finale kvalificirane posade. Mario Konjevoda uzeo je zlatnu medalju osvojivši 1. mjesto u utrci skifova za juniore B, dok je posadi seniorskog dvojca na pariće, Josip Grgurić i Juraj Rudar, osvojenim 2. mjestom pripala srebrna medalja.
Ovim su rezultatom obje Koranine posade i u finalu kupa Hrvatske potvrdile primat u svojoj kategoriji kojega su imale u kvalifikacijskim utrkama Kupa „Miljenka Finderlea“ za klubove kontinentalne Hrvatske.
– Nije neskromno ali moram kazati da smo očekivali takav rezultat. Zadovoljan sam, dakle, plasmanom obiju posada a posebno onime što je pokazao Mario Konjevoda – kaže trener Katušin.