Na Bledskom jezeru u  Sloveniji održana je 63. Međunarodna veslačka regata na kojoj je nastupilo 443 veslača i veslačica iz 63 nacionalnih  selekcija i klubova iz 18 država.

VK Koranu prestavljali su Dominik Šutalo i Mario Konjevoda kao članovi Hrvatskog veslačkog saveza (reprezentacija) i Patrik Vrabac.

Prvog dana natjecanja Dominik Šutalo nastupio je u dvojcu na pariće za lake seniore u sastavu reprezentacije kao Hrvatski veslački savez sa Zvonimirom Soldom te su zauzeli 5. mjesto u A finalu. Mario Konjevoda veslao je samac za mlađe juniore također u sastavu reprezentacije kao Hrvatski veslački savez te je zauzeo 3. mjesto u B finalu. Patrik Vrabac je u istoj kategoriji zauzeo 5. mjesto u kvalifikacijama.

Drugog dana natjecanja sva tri predstavnika VK Korane nastupila su u A finalima. Mario Konjevoda i Niko Morovic nastupili su u sastavu reprezentacije kao Hrvatski veslački savez u dvojcu na pariće za mlađe juniore te zauzeli 2. mjesto u finalu A. Dominik Šutala i Zvonimir Soldo su također nastupili za reprezentaciju kao Hrvatski veslački savez u dvojcu na pariće za lake seniore te osvojili 5.mjesto u finalu A. Patrik Vrabac je u samcu za mlađe juniore zauzeo 5. mjesto u A finalu.