Nakon Pule i Vukovara, ovog vikenda točnije 11. i 12. svibnja na redu je bila 3. regata veslačkog kupa Miljenko Finderle i 27. INTERCITY regata. Održana je u Zagrebu na Jarunu i to u organizaciji Veslačkog kluba Trešnjevka i u suorganizaciji s Veslačkim savezom Zagreba.

U dva dana natjecanja veslači Veslačkog kluba Korana postigli su ove rezultate:

IMG-ceb0e389a926da0d7035a261f272839b-V– kategorija samaca kadeti „A“:  nakon što je u eliminacijskoj utrci stigao prvi Luka Hajdin je osvojio 2.mjesto u finalu A i to samo 4 sekunde zaostatka za prvo- plasiranim,

– kategorija dvojac na pariće kadeti „A“: iako drugi u eliminacijskoj utrci Mauro Bauer i Igor Šušnjar su u finalu A zauzeli  nažalost 4. mjesto i

– kategorija samaca juniori „A“: Mario Konjevoda i Patrik Vrabac su u svojim eliminacijskim utrkama zauzeli treča mjesta, te su se tako našli obojica u završnoj utrci B finala. Patrik Vrabac osvojio je 1. mjesto i to sa pet sekundi prednosti ispred svog klupskog kolege Maria Konjevode.

20190512_114108Drugog dana natjecanja natjecala se je samo Ema Hodak. U kategoriji samca kadetkinje „B“ u A finalu zauzela je premoćno prvo mjesto. Sa prednosti od 20 sekundi bila je bolja od drugoplasirane Izabele Poljančić članice Veslačkog kluba Sabljaci iz Ogulina.

Osim Izabele Poljančić Veslački klub Sabljaci imao je još jednog predstavnika i to Davora Poljančića koji je u kategoriji samaca juniori „B“, u svojoj eliminacijskoj grupi bio prvi, da bi u finalu A osvojio drugo mjesto.