Dobro došli na stranice veslačkog kluba Korana iz Karlovca. Na ovoj stranici možete saznati sve što vas zanima o našem klubu.


41. Međunarodna regata „Maribor 2019“

U organizaciji Veslačkog kluba Dravske elektrane maribor, priređena je 41. Međunarodna regata „Maribor 2019“. Održana je u subotu 14.09.2019. godine na regatnoj stazi Bresterniškog jezera u Mariboru. Po lijepom vremenu, regata je okupila vrlo veliki broj slovenskih veslača, a i veslača susjednih zemalja.

Na ovom natjecanju u finalima A veslači Veslačkog kluba Korana postigli su sljedeće rezultate:
– u kategorija samaca kadeti „A“ u skupinama: Luka Hajdin, kadetski prvak Hrvatske, okitio se zlatnom medaljom – 1. mjesto, Matej Marinković – 6. mjesto, i Gabriel Licitar – 6. mjesto,
– u kategorija dvojac na pariće kadeti „A“: Mauro Bauer i Igor Šušnjar bili su peti
– u kategoriji dvojac na pariće juniori „A“: Mario Konjevoda i Patrik Vrabac osvojili su 2. mjesto.
– u kategorija samaca juniori „A“: Mario Konjevoda – 4. mjesto, ispred svog klubskog kolege Patrika Vrabca koji je bio peti.

Za spomenuti je da na žalost nije nastupila kadetkinja Ema Hodak, kadetska prvakinja Hrvatske, zbog povrede noge, koju je zadobila uoči puta na regatu.

Nakon ove regate, za veslače Korane, slijedi finale Hrvatskog veslačkog kupa. U organizaciji Veslačkog kluba Pag i Hrvatskog veslačkog saveza finale kupa, u svim disciplinama i za sve uzraste, održati će se 21. rujna u Pagu.

IMG-20190914-WA0069 IMG-20190914-WA0072