Vijesti

Odluku o redizajnu stranice www.vk-korana.hr početkom ove godine, kao i konačnom izgledu na zadnjoj sjednici Upravnog odbora, donio je Upravni odbor Veslačkog kluba Korana.

Na web stranici kluba s obale Kupe u Karlovcu na Dubovcu mogu se naći osnovni podaci o klubu (povijest, uprava, dokumenti, publikacije) te multimedija s foto i video zapisima. Posjetitelji mogu saznati sve o natjecanjima veslačica i veslača Korane, podatke o trenerima i kalendar natjecanja. Tu su i prijatelji kluba koji pomažu, novost koje mogu pročitati i na Facebook stranici kluba www.facebook.com a u kontaktima mogu saznati kako i kome se obratiti u klubu. Zainteresirani mogu ispuniti i pristupnice za članstvo djece u Školu veslanja i za one koji žele podržati rad VK Korana. Dakako, na stranici su istaknuti i najvažniji linkovi HVS, VSZ, World rowing, Furki sport i HOO, a na dnu stranice info, linkovi medija i društvene mreže.

Svakako će se tijekom vremene stranica poboljšavati a u tome svojim sugestijama i prijedlozima mogu sudjelovati svi članovi i prijatelji Veslačkog kluba Korana.

Stranicu je redizajnirao artist Dugorešanin Leonard Lesić www.leonardlesic.com (www.facebook.com/leonardartwork) vlasnik Obrta LE ART, za proizvodnju i usluge, specijalizirane za dizajnerske djelatnosti (Trg svetog Jurja 10, Duga Resa). Poznati likovni i street-art umjetnik Leonard Lesić izradio je i niz murala na zgradama u Karlovcu i drugim gradovima u Hrvatskoj.