Vijesti

Godišnja skupština našeg kluba održana je krajem ožujka na kojoj su dodijeljene plakete regatnim veslačima za postignute rezultate u prošloj godini. Treneru Zlatku Katušinu uručena je i prva Nagrada „Tibor Heksch“ koju će ubuduće Udruga židovske zajednice u Karlovcu dodjeljivati zaslužnom članu kluba.

Upravni odbor Korane odlučio je također da će se na skupštini zahvaliti donatorima koji su pomogli klub u 2023. pa je svoju plaketu za Restoran Kvaka došla preuzeti Renata Grubešić. Kako su bili spriječeni doći iz Obrta GMTT Lešćanec iz Ozlja, plaketa im je uručena u Veslačkom domu na Dubovcu, u četvrtak 11. travnja. Preuzela je Karmen Lešćanec u nazočnosti predsjednika Borisa Vrbanca i člana Uprave Brune Rogića.

  • Rad s djecom je najljepša stvar koja se događa jednom u klubu. Djeca se jednostavno dižu svakim treningom. Treniranje je odgovornost koju pokazuju na treninzima a naša je obveza poduprijeti ih. Mi smo tu zbog djece, roditeljska pomoć, ruka zajedništva roditelja, kluba i djece. Svi pomažemo njihovom u razvoju. Takav rad prepoznali smo u Veslačkom klubu Korana i zato smo odlučili uključiti se i pomoći – kazala je Karmen Lešćanec.