VK Korana ove 2010. godine obilježava 75. godina svog djelovanja. Ova značajna obljetnica obilježit će se svečanom sjednicom Kluba, organizacijom 57. Karlovačke veslačke regate u programu koje je i 19. memorijalna utrka Bruno Cetinjanin, u spomen na veslača VK Korana Brunu Cetinjanina koji je kao zapovjednik inženjerijske satnije HV izgubio život u Domovinskom ratu, sjednicama Vijeća klubova i Izvršnog odbora HVS -a .
VK Korana u obilježavanju svog osam desetljeća dugog djelovanja gradi novo spremište čamaca, uređuje krov i pročelje Veslačkog doma, u postupku je dobave novog čamca, dvojca na pariće i nekim drugim zahvatima na ostvarenju primjerenijih uvjeta za trening i natjecanje veslačica i veslača. Sve navedeno iziskuje znatna financijska i materijalna sredstva koja Klub nije u mogučnosti sam osigurati i očekuje pomoć kroz donacije, sponzorstvo, pomoć lokalne uprave i samouprave i pomoć i potporu članova i prijatelja veslanja  VK Korana.
Želite pomoći Klubu, imate ideju, prijedlog kako ostvariti sve navedeno kontaktirajte nas na   vk-korana@ka.t-com.hr
Odlučili ste podržati aktivnosti VK Korana, dati donaciju, učinite to na  žiro račun : 2400008 -1107194277 Karlovačka banka  Svaka vaša pomoć, ideja, prijedlog, potpora, sponzorstvo, donacija financijskih i materijalnih sredstava bit će primljena sa zahvalnošću i znakom potpore VK Korana.

Leave a Reply